Goede planning belangrijk tijdens teeltwisseling

Ruimtebehandeling met turbofoggen zorgt behalve voor veel tijdwinst en kostenbesparing tevens voor een perfect resultaat.

‘Een succesvolle teeltwisseling begint met een goede planning’ dat zegt Wim Vreugdenhil, bedrijfsleider bij Marel Loonwerk. Het bedrijf uit De Lier investeerde dit jaar in de bouw van meerdere nieuwe Turbofog machines. Telers kunnen daardoor dit seizoen voor het eerst gebruik maken van meerdere Turbofoggers die gelijktijdig inzetbaar zijn. Ruimtebehandeling met turbofoggen zorgt behalve voor veel tijdwinst en kostenbesparing tevens voor een perfect resultaat.

Er wordt volledig afgerekend met achtergebleven schimmels, bacteriën en virussen. ‘Bedrijven gaan daardoor volledig schoon het nieuwe seizoen in want behalve een goede planning is de hoogste vorm van hygiene tevens een vereiste’ geeft Wim aan.

Afgelopen week versterkte het bedrijf tevens de binnendienst. Bart Hofstede heeft nog maar net zijn diploma Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland op zak, maar heeft al veel ervaring in de sector. Hij liep eerder stage bij Solis Plant en voor zijn afstudeeropdracht deed hij onderzoek naar de kwaliteit van planten
in het winkelschap voor Westerlay Orchids in Californië. Marel Loonwerk was juist op zoek naar een frisse, jonge medewerker ter aanvulling van het kantoorteam.

Bart: ‘We staan startklaar, om op volle straaljagerkracht het seizoen in te gaan en nog tot 21 october hebben we bovendien een unieke actie met vroegboekkorting