Kassen krijten & coaten

Gelukkig beginnen de dagen langer te worden en begint de zon steeds vaker door te breken, voor ons betekend dat: kassen krijten en coaten!

Gelukkig beginnen de dagen langer te worden en begint de zon steeds vaker door te breken, voor ons betekent dat: kassen krijten en coaten! Afgelopen weken hebben wij de eerste kassen voorzien van diverse krijten en coatings. Met name op de zonnige dagen staat de telefoon niet meer stil. Vanwege de kou, de hoge luchtvochtigheid en de regenval is het nog maar beperkt mogelijk om te krijten- en coaten. Wij hopen dat de temperatuur snel wat omhoog gaat en het weer wat stabieler wordt, dan kunnen we lekker aan de slag!

Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met sloopwerkzaamheden op het RET terrein in Rotterdam. In samenwerking met collega loonbedrijven en slopers hebben we mee mogen helpen aan een flinke sloopklus. Ook in het weekend is een aantal keer hard doorgewerkt. Met vele shovels en graafmachines zijn we flink bezig geweest om de klus te klaren!

Heeft u vragen over krijten, coaten, graaf- en grondwerk, reinigen of ontsmetten, neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend advies!