Krijten, coaten en graven!

Vorige week was het optimaal krijt- en coatweer. Onze brigades waren actief van de kop van Noord Holland tot aan Zuid Limburg.

Komende weken krijten en coaten we wederom door het hele land. Vanwege onze speciaal ontwikkelde techniek waardoor de nok van het kasdek tijdens het machinaal krijten en coaten net wat meer middel krijgt toegediend, sparen onze klanten in veel gevallen een extra krijt- of coatbeurt uit.

Wij krijten en coaten met middelen van elke gewenste fabrikant. Wij adviseren onze klanten graag welk middel het meest geschikt is voor het te bereiken doel. Dit is voor elke teelt verschillend. Fabrikanten vertellen uw graag de mooiste verhalen maar bij ons krijgt elk bedrijf onafhankelijk advies, daarbij gaan we voor de beste kwaliteit binnen uw budget. Ook berekenen we voor u op voorhand wat aan het eind van de zomer de kosten voor het verwijderen van de verschillende middelen zullen zijn.

Dan hadden we vorige week een speciale graafwerkklus in Vierpolders voor het gelijknamige aardwarmte project wat op dit moment wordt gerealiseerd in het tuinbouwgebied. Het was schitterend weer voor een mooie fotorapportage. Onze fotograaf heeft een waanzinnig mooie serie geschoten waar we erg trots op zijn. Bekijk het resultaat in de fotovideo.