Graafwerk voor nieuwbouw, grondverwarming of drainagesystemen

Voor diverse soorten graafwerk kunt u bij Marel Loonwerk terecht. We zijn uw partner in alle graafwerk bij nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld voor de aanleg van leidingen. Deze werkzaamheden worden door personeel met grote kennis en ervaring uitgevoerd. Marel Loonwerk beschikt over lasertechniek, waardoor nauwkeurig werken verzekerd is. Ook de aanleg van grondverwarming of drainagesystemen is bij ons in goede handen. Wilt u meer informatie over deze activiteit? Bel Ed Scholtes op 06-54742063 of stuur een mailtje naar ed@spam-protectmarelloonwerk.nl.

Graafwerk voor perfecte sleuven

Bij nieuwbouwprojecten is allerhande graafwerk nodig voor hemelwaterafvoer-, substraat-, grond en CO2-leidingen en elektrakabels. Alle graafmachines van ons loonbedrijf uit Westland zijn voorzien van laserapparatuur. Wij graven op perfecte wijze de verschillende sleuven uit. Voor CO2-leidingen en elektrakabels is onze kettinggraafmachine inzetbaar. Deze machine biedt veel voordelen. De kettingfrees is sneller en het nazakken van de sleuven is minder doordat de uitgegraven grond fijner is. Deze kan sleuven maken tot maximaal 130 centimeter diep en 60 centimeter breed.

 

 

Beschoeiingen en damwanden plaatsen

Als de slootkant aan het afkalven is, is het tijd om een beschoeiing aan te leggen. De hoogte van de beschoeiing wordt bepaald door de hoogte van de slootkant. Uw beschoeiing wordt kant en klaar opgeleverd zodat  er verder geen omkijken naar is. Ons loonbedrijf uit Westland verzorgt het het scala aan graafwerk. Vanuit het Westland voeren we graafwerk uit door het hele land. 

Aanleg grondverwarming voor glastuinbouw

In bepaalde teelten is grondverwarming nog altijd dé manier om de kou uit de grond te halen. Als loonbedrijf uit het Westland zijn wij de specialist die beschikt over kennis en de juiste machines om grondverwarming aan te leggen. Niet voor niets werken veel verwarmingsinstallateurs nauw met ons samen. Grondverwarming leggen we aan voor het gebruik in grondgebonden teelten. Dit komt vaak voor in bloementeelt maar is ook voor toepassing  in cultuurvloeren en eb-en-vloedvloeren bij potplantbedrijven. Wij installeren de slangen tot in de puntjes én zorgen voor alle bijbehorende graafwerkzaamheden.

De perfecte aanleg van drainagesystemen

Met de aanleg van drainagesystemen hebben wij als loonbedrijf uit Westland veel ervaring. Wij verzorgen de complete aanleg van het drainagesysteem voor elke situatie. Met natuurlijk verloop of met onder bemaling. We maken gebruik van een moderne kettinggraafmachine uitgevoerd met laser die het werk niet alleen efficiënt maar ook met de hoogste nauwkeurigheidsgraad uitvoert. Vanuit het Westland verzorgen we alle soorten graafwerk door heel Nederland.

Doorspuiten van drainagesystemen

Door een bepaalde structuur van de grond kan het gebeuren dat een drainagesysteem eerder vervuilt. Dat kan leiden tot verstoppingen. Heeft u last van één of meer slangen die niet goed doorlopen? Dan is machinaal of handmatig doorspuiten een oplossing die de verstopping verwijdert. Marel Loonwerk spuit onder de juiste druk uw drainagesysteem door. Met vuildeeltjes in de slangen wordt resoluut afgerekend. Daarmee is een ongestoorde werking van uw drainagesysteem verzekerd. Vanuit het Westland verzorgt ons loonbedrijf graafwerk door heel Nederland.