SNEL, GRONDIG EN GOEDKOOP ONTSMETTEN

Met de Turbo Fogger wordt de gehele binnenkant van de kas op volle straaljagerkracht ontsmet. U bespaart niet alleen tijd, u bespaart niet alleen geld; u kiest voor de meest grondige wijze van ontsmetten met de hoogste hygiëne. De Turbo Fogger vernevelt vanaf het betonpad tot in de verste uithoeken van de kas. Een perfect resultaat is gegarandeerd. Wilt u meer informatie over deze activiteit? Bel Hans Simons op 06-55821757 of stuur een mailtje naar hans@spam-protectmarelloonwerk.nl.

Turbofoggen na de teeltwisseling zorgt voor een schone start

Volledig afrekenen met schimmels, bacteriën en virussen in de kas? Met een ruimtebehandeling doormiddel van Turbofoggen gaat u schoon het nieuwe teeltseizoen in. De door Marel Loonwerk zelf ontwikkelde Turbofogmachine's kan vanaf het betonpad de ontsmettingsvloeistof gegarandeerd tot in de verste hoeken van de kas worden verneveld. Marel Loonwerk kan u adviseren welk middel het meest geschikt is voor uw teelt. Een goed resultaat is verzekerd!

Handmatig ontsmetten na teeltwisseling

Hoewel de meeste telers kiezen voor turbofoggen, geven sommige klanten er de voorkeur aan handmatig de kas te ontsmetten. Uiteraard kunnen wij ook dat verzorgen.

Gronddoek ontsmetten in paprikakas tijdens teeltwisseling

Sommige paprikatelers vinden het belangrijk om het gronddoek na de teeltwisseling te ontsmetten. Ook dat kan namelijk een bron van bacteriën, schimmels of virussen zijn. Marel Loonwerk heeft een spuitboom ontwikkeld, die tussen en onder de teeltgoten het gronddoek egaal ontsmet. De spuitboom kunnen wij per teeltsysteem ombouwen, zodat deze precies op maat is voor uw situatie. Vragen over de hoeveelheid vloeistof of het te gebruiken middel? Wij kunnen u adviseren.